Skydda din äldre iPhone 7

Vad har egentligen hänt med iPhone på bara ett par år? En hel del visar det sig! Men viktigt är fortfarande att skydda sin telefon, mot sprickor och repor.

Är du en av alla de som vill ha en bra mobil men till ett bra pris? Då borde du titta in en äldre Apple-mobil och köpa till ett bra skal som skyddar mot repor och allt annat som kan tillkomma när du har din telefon i bruk. Med ett iphone 7 skal håller du telefonen repfri och fullt fungerande mycket längre.

I en artikel i NyTeknik går det dessutom att läsa om hur ett läckt dokument visar att Apple faktiskt är medvetna om ett fel, som kan göra det svårt att ringa med iPhone 7. Men det är endast ett begränsat antal telefoner, och felet är att de har ett slags högtalarproblem vid telefonsamtal. Högtalarikonen kan bli gråmarkerat och således otillgänglig, under ett pågående samtal. Det kan resultera i att användaren heller inte hörs under samtalet. Men för att lösa problemet kan du själv bara stänga av eventuella bluetooth-tillbehör och se ifall det är orsaken bakom krånglet. Det går dessutom att starta verktyget ljuddiagnostik i inställningar och då kommer du få meddelandet ”enheten inte kunde ansluta till docka” eller ”tillbehöret stöds inte”, om du har en telefon som är påverkad av felet. Ta hjälp av en reparatör om så är fallet.

Så mycket har mobilen förändrats

I en duell mellan iPhone 7 och iPhone XS på MacWorld IDG går det att tydligt se två års iPhone-utveckling, med de största och minsta skillnaderna. En iPhone sju kom för några år sedan och om du byter till en iPhone XS – kommer du få en hel del nyheter för pengarna. Men om du mest är ute efter att ha en telefon att ringa, slösurfa och sms:a med så behöver du knappast en helt sprillans ny, dyr telefon för det. De största skillnaderna mellan telefonerna är formen, hemknappen, touch ID, kamera med större bländare och optisk bildstabilisering, storleken, vattentätheten, prestandan och skärmen som på den nya iPhone XS är oled.

Mer om nyare iPhones kan du läsa om här.